Svenska Kyrkan Phuket

Svenska Kyrkan Phuket

Mobil kyrka stationerad på Phuket

Svenska kyrkan på Phuket och i södra Thailand är en mobil kyrka. Det innebär att vi är en kyrka i rörelse, som för oss dit människor är och på så vis skapar vi möjligheter till goda möten.

Svenska kyrkan i södra Thailand har därför inte någon fast kyrkolokal eller något café. Vårt arbete sker istället på de platser där svenskar och andra skandinaver befinner sig kortare eller längre tid.

Kyrkan i södra Thailand är stationerad och utgår från Phuket, men finns även regelbundet på Koh Lanta, och besöker också områden som Khao Lak, Krabi/Ao Nang och Phi Phi-öarna.

Vi finns här för dig

Vi som arbetar på Svenska Kyrkan i Phuket är en präst och en assistent.

Vi finns här för att fira gudstjänst, mässa, dop och vigslar, ge tid för samtal om allt mellan himmel och jord, möta behovet av själavård och bikt, besöka sjukhus och fängelse, träffa barn och unga på skolor och mer därtill.

Varannan vecka firar vi en enkel kvällsmässa med enklare tilltugg i solnedgången i prästbostaden på Kata Top View i Kata. (Se fliken På Gång På Phuket för exakta datum!)

Sök oss gärna på mobilen eller via e-post:

Erik Stenberg Roos, präst: +66 (0)8-74 67 67 82,
erik.stenberg.roos@svenskakyrkan.se

Anna Stenberg, assistent: +66 (0)8-73 81 48 30,
anna.stenberg@svenskakyrkan.se

Vi finns här för Dig! 

Erik & Anna

Hitta till prästbostaden på Kata Top View

Kör Patak Road East från Karon/Kata mot Chalong. En bit upp på det första berget efter Kata sväng höger (se skylt i vägkanten). Efter ytterligare ca 150 meter sväng höger.
Erik och Anna, Svenska kyrkan Phuket

Erik och Anna, Svenska kyrkan Phuket