La Moet och båten Champagne

La Moet Champagne Phuket Thailand

 

 

 

 

La Moet och båten Champagne

La Moet är ett svenskt upplevelseföretag med bas på Phuket. Med vår specialbyggda, bekväma och mysiga båt, MV Champagne, arrangerar vi annorlunda båtupplevelser runt Phuket, Phi Phi och Krabis fantastiska skärgård.

Mysig, bekväm med stort soldäck

MV Champagne liknar inte någon annan båt. Vi som driver företaget La Moet har mycket lång erfarenhet av båtutfärder, snorkling och dykning i thailändska vatten och har tagit fasta på vad vi skandinaver gillar när vi är på båtutflykt.

Med våra gedigna erfarenheter lät vi specialbygga MV Champagne till att bli den mysiga, trevliga och bekväma träskuta som den blivit:

Den perfekta båten för att uppleva Phukets med omnejd fantastiskt vackra miljöer i ett avslappnat och bekvämt tempo med högsta komfort och säkerhet.

Och givetvis lät vi bygga ett ovanligt stort soldäck på Champagne, för sol är ju något som vi skandinaver gillar!

Bekvämt med alla önskvärda faciliteter

Förutom vårt stora soldäck på övre däck så har vi gott om platser under skugga på nedre däck, där du kan sitta eller ligga och slappa på våra stora kuddar i olika rum eller salonger.

Båten har stora öppna fönsterlösningar så oavsett vart du väljer att slå dig ner så får du en genuin utomhuskänsla och närhet till havet och öarna runt omkring under vår resa.

Ombord har vi också ett pentry med egen kock och servering av tilltugg och drycker samt två fräscha toaletter och färskvattenduschar.

Schemalagda kryssningar och privat charter

Vi genomför att stort antal schemalagda kryssningar till bla. Phi Phi Islands och den världsberömda Phang Nga-bukten. Vi har både endagars och tvådagars kryssningar med bad och snorkling samt gott om tid att bara slappa, sola och njuta av de vackra naturscenerna.

Förutom våra schemalagda kryssningar så erbjuder vi också privat charter där du kan hyra hela båten med besättning och allt. Perfekt för sällskap, företag eller vid högtidliga tillfällen som bröllop, födelsedagar och andra högtidsdagar.

Boka kryssning med MV Champagne

Vår hemmahamn är Chalong Bay på sydvästra Phuket där vi ligger i hamn vid Chalong Pier. Kontakt och bokning: info@lamoet.com, tel: +66 (0)81 787 11 98.

Skepp O´hoj och välkommen till ett annorlunda båtäventyr med La Moet och båten Champagne hälsar Lotta med besättning!

La Moet Champagne Phuket

Båtutfärd phuket