Bellmans i Karon

 

 

 

 

 

 

 

 

Bellmans Restaurant & Guesthouse Karon Beach

Bellmans Restaurant & Guesthouse ligger ca 300 meter, eller 2-3 minuters promenad, från Karon Beach, en av Phukets längsta och populäraste stränder.

Bellmans Restaurang

I vår nyrenoverade restaurang har vi plats för drygt 50 sittande gäster. Vi har skapat en bred meny för alla smaker innehållande skandinavisk, europeisk och thailändsk mat av hög kvalitet. Under högsäsong serverar vi även pizza.

Vi på Bellmans vill ge våra gäster prisvärda, utsökta och vackert presenterade rätter till de som verkligen uppskattar mat.

Vad gäller råvaror använder vi endast kycklingbröst, fläskfilé, oxfilé och färsk fisk av hög kvalitet, också i thaimaten. Vår oxfilé kommer från Nya Zeeland eller Australien.

Bellmans Guesthouse

I Bellmans Guesthouse finns ett antal mycket omtyckta rum och lägenheter med 2 till 6 bäddar, vilka kan kombineras på olika sätt. Vi har vanliga dubbelrum eller lägenheter, och för stora familjer eller sällskap kan vi koppla ihop dessa till ett par stora lägenheter om ca 120 kvm.

Familjär stämning med snabb och god service

Hos oss på Bellmans råder en familjär stämning med snabb och god personlig service.

Vi har många återkommande gäster både i restaurangen och på vårt guesthouse. Framför allt uppskattas våra lägenheter av ”långliggare”, som bokar boende i en månad eller mer.

Man har här en möjlighet att bo med familjen i något som känns som hemmamiljö med eget kök och terrass osv.

Hitta till Bellmans i Karon

Vi ligger på 16,18 Luang Pho Chuain Road, på samma gata som det stora Orchid Resort Hotel Karon Place, som ligger runt hörnet ett kvarter bort. Se karta längst ner!

Kontakt: +66-800 492 859, info@bellmans.nu

Varmt välkommmen till Bellmans Restaurant & Guesthouse i Karon Beach!

Bellmans Karon Beach Phuket

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bellmans Karon Karta