Arkiv

Här finner du det senaste numret av Hej Phuket Magazine samt alla tidigare nummer från denna och förra säsongen.

Hoppas du gillar vår tidning!

Vi på redaktionen önskar trevlig läsning! :) 

Hej Phuket Magazine nr. 19, februari-mars 2017

Tiden går fort när man har skoj! Och skoj har vi verkligen haft när vi gjort säsongens tre nummer av Hej Phuket, vilket innebär att det redan blivit dags för säsongens sista nummer.

Hoppas du har haft lika kul när du har läst dem som vi hade när vi gjorde dem.

Här nedan kan du läsa säsongens sista nummer: Hej Phuket Magazine nr.19.

Hoppas du gillar vad du läser! Trevlig läsning önskar alla vi på redaktionen! :)

  

Hej Phuket Magazine nr. 18, januari-februari 2017

Dags för säsongens andra upplaga av Hej Phuket Magazine!! Läs om äventyrlig thaimat, om det thailändska alfabetet och mycket annat. Missa inte att också ta del av alla fina tips i vår Phi Phi Islands Special. Dessutom som vanligt strandpyssel, mingelbilder, kartor och en hel del intressant information.Trevlig läsning önskar vi på redaktionen!! :) 

Hej Phuket Magazine nr. 17, december-januari 2016/17

Äntligen dags för säsongens första Hej Phuket!! I det här numret kan du bland annat läsa om Thailands vackraste strand (som naturligtvis finns på Phuket), om svensken som blev först i  världen med att simma runt Phuket och om ett pensionärshem för elefanter. Trevlig läsning!!

  

Hej Phuket Magazine nr. 16, mars-april 2016

Sista Hej Phuket för säsongen 2015-2016!

Detta är säsongens sista nummer av Hej Phuket, och som vanligt har vi fyllt magasinet med massor av tips och råd, kul och lärorik läsning, viktig info och kartor samt vår populära eventkalender. Dessutom finner du i detta nummer den tredje delen av vår omtalade Thai- och Phuket Quiz.

Och en hel del annat! :)

Hoppas du gillar vårt magasin och att du får en trevlig lässtund, massor av sköna tips och en och annan aha-upplevelse! :)

Vi vill tacka alla läsare och annonsörer för denna säsongen. Tack!!

På återseende igen till nästa säsong! Tills dess: Följ oss på Facebook: www.facebook.com/hejphuket/

Må så gott! Med vänliga hälsningar från oss alla på Hej Phukets redaktion! :) 

Hej Phuket Magazine nr. 15, jan-feb 2016

Yes, äntligen är säsongens andra, rykande heta och fullmatade nummer av Hej Phuket klart!

Medan de flesta firade jul och nyår slet vi med reportage och annonser och satt och knackade bokstäver på våra datorer så att svetten rann mer än någonsin 😛

Den här gången kan du bland annat läsa om hur vi blev dumpade på en ö i Andamanska havet, om Phuket Towns nattmarknad och om Stefan som förverkligade mångas drömmar och lämnade kalla Sverige för heta Phuket.

Och som vanligt är magasinet också fyllt med intressanta fakta och goda råd. Samt denna gången med lite ointressanta fakta!

Håll till godo, hoppas du gillar vår tidning!

Varma hälsningar från oss alla på Hej Phukets redaktion! :) 

Hej Phuket Magazine nr. 14, dec-jan 2015/16

Äntligen! Säsongens första nummer av Hej Phuket är klart! Som vi har slitit, skrivit, plåtat, skrattat och längtat när vi har gjort detta nummer.

Hoppas du får lika kul när du läser det som vi hade när vi gjorde det! Trevlig läsning önskar vi på redaktionen, och glöm inte gilla oss på Facebook om du gillar vår tidning.

Vi ses! :)
/Vi på Hej Phuket


 

 

phuket_magazine